Uppdatering av livet som pungråtta

Äntligen kommer den efterlängtade uppdateringen!
Har egentligen medvetet valt att inte blogga under den senaste månaden då det bara har hänt tragiska saker i livet.
Mist jobbet, blivit bestulen på en farmor och konstaterat att spegelbilden av kroppen inte stämmer överrens med bilden i huvudet...

Nu är det vändning i livet som det ska spenderas energi på, är inte så mycket som går att göra något åt med alla de tragiska saker som händer en i livet men det som går att ändra på ska nu göras!

Sambon är just nu det bästa som finns plus våran underbara lägenhet som snart ska bli klar. 4 december kommer skänken och då utlovas bilder!
Jobbet kommer lämnas senast 19dec och förhoppningsvis finns det ett nytt att gå till efter nyår!

Sen det allra sjukaste, ni läser nu om en hårt viktrasande kvinna!
Här ska det va en smalare brunett som hädanefter kommer gå på jorden. Mental och fysisk träning ligger inplanerat dagligen plus att det ska ändras brutalt med matvanorna.
Till en början blir det ingen mat, bara pulverpåsar!! SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!!
Har aldrig varit en förespråkare av detta sätt att förlora vikten men det behövs en stor förändring av beteende vad gäller mat och matvanor.
Det som det direkt reflekteras över är hur sällan man verkligen känner sig hungrig. Hur ofta man bara äter för att "fylla magen"....
Kommer förhoppningsvis återkomma till resultaten och vad som kommer följa med för klokheter under tiden!

Nu väntas en helg i ensamhetens tecken. Svärmorsdrömmen har dragit till Dublin med grabbgänget... Får väl bli en helg med bara brudarna då!!!!

Vatten & Pulver påse är livet!

Puss & Kläm 

Kommentarer
Postat av: Ida

Älsklingen! Finns här för dig när du vill, men det vet jag att du vet. Inte så lätt dock att vara ett bra stöd då man är såå långt bort. Kankse kommer vi lite närmare snart... Jag är på förlossningen nu och det är helt fantastiskt, ringer dig snart så får vi prata lite. Saknar dig! Puss Puss

2008-11-18 @ 14:21:14
Postat av: Lisa

Skönt att du är tillbaks igen....Dock tråkigt att de har varit så jobbigt för dej de sista! De enda jag kan säga är att när allt är skit kan de bara gå åt ett håll sen...å de är uppåt! Du kommer klara allt galant!

Skönt att ha något här att läsa!



Kram på dej systra mi!!

Pööööööösssssss

2008-11-19 @ 22:41:12
URL: http://mylifeonlyforyou.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0