Helgen som nästan gått

så var det söndag igen och helgerna går som vanligt i rasande fart. Fredagen bestod i resande, först frår göteborg till jönköping med tåg, sen uppmött av faster och bilresa till Vimmerby. Härligt med lite kvalitets tid med faster!
Middag med hela faster familjen och Idol förgyllde fredagskvällen, är fortfarande förbannad för att inte AMANDA vann, tycker absolut hon var den bästa av de två, känns som Marie är en ny "Carola" eller nån annan av alla de sjön sångerskor som finns. Amanda har nåt som ingen annan har. Nog om det, hoppas Amanda kommer slå bättre än Marie!

Lördagen var det fullt kalas för 7-åriga lillebror som sedan övergick i fest. Hade mycket trevligt som vanligt med de underbara människor som finns runt familjen i Västervik. Blev även utgång men det är verkligen samma sak varje gång man är ute här hemma, samma gamla tragiska människor som är ute. Denna gång gick vi däremot till stadt bland allt lammkött. Var ju trevligt men inte någon höjdpunkt direkt.
Idag söndag är det mesta segt. Blir dock bil hem vilket känns huuuuur skönt som helst. Först med bonusbror upp till norrköping och sen ex.sambon från där till göteborg. Imorgon är det måndag och en ny vecka tar form.
Julbord står på schemat samt försöka göra klart i lägenheten för att sedan till helgen bege sig upp till Uppsala och Stockholm. Ska bli sååååå mysigt.

Nu blir det snart pizza, pappan ska stå för matlagningen idag men efter att ha intagit sängläge i soffan heeeeeela dagen är inte förhoppningarna stora till att det blir någon lagad mat. Men pizza tackar man väl inte nej till dagen efter....

Svenskorna i staffeten följs nu, Heja Sverige!

Kram o Kalas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0