Livet är ett kaos, håll med om det folk och fä

flyttat alla saker till göteborg nu vilket betyder att lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Har alla fall packat upp kök och halva vardagsrummet. Imorgon får det bli kläder och resten.
Just nu känns allt som hela havet stormar, jobbet är fullt ös (verkligen ingen rast eller ro) i lägenheten hittar man knappt en bh att ta på och sen ska alla helger framöver spenderas utomstads vilket inte ger någon tid alls till tvättstuga eller heldags röjning i lägenheten. Men men det ordnar väl sig säkert....

I helgen var det som sagt 60-års kalas för "farbror" vilket som alltid var super roligt. Den sidan av släkten känns verkligen som en riktig släkt ska vara. Det är alla åldrar och generationer, alla är pratsamma och håller ordning på varandra. Fick bevis nu att det verkligen ska komma ett litet kusinbarn i Maj. Det har redan börjat synas, så kusinvitamin kunde inte dölja underverket. Ska bli sååååå roligt och mysigt med en liten spädis i sommar! 

I söndags begav det sig till göteborg med alla möbler och ägodelar med pappan som hjälp. Helt sjukt vad han far och flyttar oss barn. Äntligen inne i lägenheten efter mycke slit stod allt huller om buller. Nu några dagar senare går det alla fall att gå omkring och lite saker börjar falla på plats. Hoppas det hinns med mer under veckan.
Ska troligtvis till Växjö på fredag för att åka med faster hem och sova där för att sedan gå på 7-års kalas i bowlinghallen.

Nu säng, lite lasermannen och sömn

Ta hand om er 

Kram och Kaos 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0