Skön Lördag som snart ska avslutas med 60-års fest!

Hade super svårt att somna igår, var nästan vaken 20 timmar det dygnet innan john blund kom. Lillebror kom sedan klockan 8.30 glad som en lärka och började utfrågningen om frukostönskningar. Det vara bara att kliva upp och bege sig till frukostbordet.
Sedan var det dags att göra sig vacker för att tillhöra publiken när lillebrors bowlinglag skulle spela match. Han var super nervös men sååå duktig. Dom vann även sin match så ha fortsatte dagen lika glad som på morgonen.

Nu ska det snart bytas om och göra fin inför bonus farbrors 60-års fest som går avstapeln ikväll. Sitter med spolar i håret just nu för att få till lite lockar som kan fästas upp med hårnålar så att skatboet inte ser ut som ett skatbo. Har ju tid hos älskade frisör vännen först om tre veckor, känns just nu huuuuuuur långt som helst. Hon är verkligen den enda som känner håret och ägaren av det så väl så hon vet hur och vad som känns bra. Åhhh vad det längtas!!!

Klädsel ikväll blir en svart klänning från Gina Tricot med en vit vanlig bomullströja under. Sen blir det nog svarta tjockare strumpbyxor i svart. Klänningen har vita detaljer på sig så det blir nog bra. Svarta stövlar till och den nyinköpta jackan i höstrusket...
Det kommer bli en väldigt lugn kväll då flyttlasset till göteborg går imorgon. Måste vara i tipptoppform för att orka lyfta och bära först i kärran sedan ur och upp för två trappor. Blir verkligen som ett träningspass imorgon. Men det ska inte tänkas på ikväll, bara äta  god mat och umgås med älskade släkten.

Ta hand om er och ha en mysig lördagskväll!

kram puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0