Spanien planering...

Som många kanske har hört stundar en låååång resa till sydligare breddgrader redan nästa vecka. Planeringen har tagit fart på allvar nu men började nog redan i februari/mars.
Det blir kollegan och hon som åker ner till Spanska Marbella för 3 veckors underbar semester. Sola, bada och dricka sangria, kan livet bli bättre?

Resan har varit betald ett tag, tåg Kalmar - Kastrup ToR 250kr/pers, flyger reguljärt ToR Kastrup-Marbella för 2500kr/pers och betalar 2000kr/pers för boende i 3v.
 Tror nästan inte man kan få billigare resa än denna, 4750kr summa summarum!
Sen kommer det minst gå åt det dubbla väl nere på mat, shopping, drinkar men framförallt solstolar. Har räknat ut att om varje dag innebär två solstolar + ett parasol kommer detta kosta partydamerna nästan 1000kr för dessa tre veckor!!
Frågan är ju sen då om det är värt det för att ligga bekvämt i solen. Hmmm, tål att tänka på. Tror det kommer sluta med att luftmadrasser släpas upp och ner varje dag för att kunna använda pengarna till shopping och partyliv!

Avresa är 070725, dvs på Onsdag. Längtar ihjäl!!! Ska bli såå grymt skönt att komma ner och bara lapa sol, bli lite brun eftersom solen lyst med sin frånvaro över Småland i sommar.
Kommer hem 070815 till Kalmar. Detta sent på kvällen men det blir att sätta sig i bilen direkt upp till Westbay för att det stundar ett bröllop 070818 som ska planeras och fixas med torsdag och fredag. Det gäller att verkligen försöka slappa sista dagarna i Spanien för att orka med en hektisk helg efter hemkomsten.

Har en sista semesterdag på måndagen efter helgen då sömn lär stå på programmet!

Det här var lite resumé angå Spanien resan. Förhoppningsvis kommer det ett lite mer detaljerat inlägg innan avresa! 

"Leva livet, kom så ska vi Leva livet"

Hasta la vista bejbs 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jaa det var riktigt billigt!! vi betalar typ mer för en vecka i MAgluf haha

2007-07-19 @ 16:54:45
URL: http://truelife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0