Sjung om studentens lyckliga dagar....

Åh så har man än en gång stått utanför portarna till gamla gymnasiet och väntat med spänning på att dom ska springa ut så man får hänga på blommor, bubbel, toaborstar och div annat krafs. Lyckokramats och tagit massor med kort på den nybakade studenten. Och varje gång så har man tänkt hur kul det var när man själv var där år 2000. Det är 7 år sedan men det känns som igår...
Mössan passar fortfarande, skorna står i garderoben och används ibland. Klänningen hänger under plast i mammas förråd, bortglömd och för liten.
Ett tecken på att livet går vidare, gamla tider kommer aldrig igen.....

I år var det minsta kusinen på pappans sida som var den lyckliga! Det firades på logen i skogen bland hundar o hästar, god mat, mycket bubbel och givetvis mycket trevligt sällskap. Älskar verkligen kära släkten!
Kvällen fortsatte inne i city of Westbay. Kul med bekanta ansikten som kommer hem för sommaren.
Livet går vidare men vissa saker förblir detsamma, somrarna i staden kommer varje år och påminner om vad man har och har haft. På något vis lyckas alltid senaste sommaren vara den bästa!
Så nu har sommaren börjat och livet känns underbart!

Ikväll är det inflyttningsfest hos gamla killvännen. Blir en del bekanta ansikten där också så kvällen ser ut att bli en höjdare. Hoppas på lika mycket bubbel ikväll som dygnet igår.....

Köp aldrig bil för att ta dig framåt, lär dig istället att flyga

Kram puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0