En spännande dag och en heeeeet kväll

Planen igår var en heldag framför datorn för att få klart hemtentan men istället blev det matchtittande hela dagen. Först ut till frölundatorg för att hinna se slutet, ingen bra match. Laget från hemorten förlorade med 19-1, utspelade med andra ord!
Men andra matchen i hisingsbacka gick mycket bättre, vinst och poäng togs med tillbaka till hemstaden.

Kvällen skulle bli en drink med Kampkillen. Träffades strax efter nio och tog två drinkar, sen hade han planerat att vi skulle vidare och möta upp hans kusiner och två kompisar. Inte svår på det förslaget då partyhumöret var på topp. Första stopp för att möta upp de andra blev dimond dogs för att sedan gå vidare till Nivå.
Hela kvällen var såååå sjukt rolig. Kampkillen var mycket noga med att visa att det var vi... hmm Tycker ju då det är fruktansvärt roligt att retas så det gjordes flitigt. Efter någon timma kunde han inte stå emot längre utan man trycktes upp mot väggen och sen var det kört...
Nu har man alltså hånglat för första gången i nya hemstaden och det var väl trevligt. Vet inte alls vad detta kommer leda till eller om det var speciellt smart gjort men men. Det var alla fall välbehövligt efter längre tids torka.
Kampkillen ville dock inte sluta kvällen där utan hade önskemål om att sova ihop men där gick gränsen. Kan ju inte ta hem bara sådär... ;o) (även att lägenheten i helgen var tom finns det inte på kartan som alternativ)

I veckan är det alla fall planerat för fika så vi får väl se hur det blir då. Hmmm vad man ställer till det ibland.

Det roliga var att under kvällen messade Mariestad flitigt. Han var på någon såndär inbördesbeundransklubbs middag men önskade han var någonannanstans.... hmm Han låter lite för bra för att verkligen finnas men som sagt, har ju inte träffat han än och då är det mycket som kan ändras.

Idag har heeeeela lägenheten fått sig en ordentlig städning. Det ska också hinnas med att skrivas kontrakt på nya bostaden och skriva klart hemtentan... Mat kan vara bra att få i sig också. Är grymt sugen på både pizza och potatisgratäng, lite svårt att kombinera bara!
Vi får väl se vad det blir.

Ha en mysig söndag och missa inte Anja ikväll!

Hångel och hemmamys


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0