Fotboll och Fanta...

Har äntligen hittat en jacka för vintersäsongen så fianns den inte i storlek 38, HUR störtigt är inte det? Var ändå på en stor kedja som finns säkert på 15 ställen i Göteborg men den är slut på ALLA ställen....
Som tur är har syrran en tripp till stockholm i helgen och ska kolla där. Vet bara inte hur jackan sedan ska hamna på rätt person.... hmm Syster får väl slänga av den vid passering av Västervik eftersom en resa dit planeras inom kort.
En svart jacka är vald men den fanns även i en väldigt fin grön. Svårt val men syster talade varmt för den svarta och det är väl kanske bäst i längden.... hmm svååååårt! Om pengar fanns i en sjö skulle båda två inhandlas direkt för så fina är dem.

Pocketböcker inhandlades idag med tema traumatiska händelser. Valde lasermannen och en bok skriven om våldtäktsmän sen två skönlitterära. Ska bli super intressant att läsa båda två, resentioner kanske kommer framöver men först måste Stieg Larsson plöjas klart. Börjar snart tröttna på att aldrig bli klar, somnar nästan så fort boken öppnas. Men igår kväll gick det ganska bra, hoppas på några sidor ikväll igen.

Nu till kvällens event, Fotboll och Fanta, kan det bli bättre? Sverige möter Spanien i vad som kan bli en klassiker. Sverige bör ta en poäng för att säkra Em-platsen. Finns ju en chans på Onsdag också då hemmamatch mot Lettland. Det är ju 99,9% säkert att Sverige tar sig till Em men den där lilla 0,01% ska man aldrig räkna bort, större under har ju skett inom idrottsvärlden (Vitrysslad slår Tre kronor i OS 2002)
Men det är väl det som är tjusningen med idrott, att spela om vinsten istället för att avgöra allt på pappret.
Ska avnjuta matchen i soffan med ett glas fanta!!!! Det var evigheter sedan men idag mitt under shoppingrundan kom ett super sug efter denna härliga apelsindryck.... Kan dock inte lova att fanta blir enda drycken, rödvinet är ju fortfarande en stoooooor favvo på helgerna.
Denna helg blir den sista "slapp-helgen" innan jul och nyår brakar loss, dvs den sista detta år!! Nästa helg lutar det åt att Borås blir besökt eller blir det intensiv plugghelg. Sen är det två helger i rad till Västervik, först 60-års partaj sedan 7-års kalas. Tredje helgen i december blir det Uppsala för att fira nyblivna "kollegor" och bli klippt av älskade frisören. Partaj i huvudstaden skall också hinnas med.... Sen är det julhelg och nyår, planerna över nyår går trögt. Det enda som är klart är att Italienskan ska ingå i planerna....

Heja Sverige friskt humör, det är det som susen gör!
Sverige, Sverige, Sverige

Tips
Spanien-Sverige 1-2  (Zlatan hänger båda)

Kram o Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0