Hemtenta klar och Kontrakt påskrivet

Nu var det klart med hemtentan för denna gång, kanske får rest men det gör detsamma. Man kan få VG på denna men det är inte någon ambition direkt då det var fullt upp med att få tid att bara göra den. Nu är den inskickad i e-exemplar. Ska tydligen också lämna in den med påskrift vilket får skickas in imorgon från jobbet. Firade alla fall prestationen med potatisgratäng och kycklingfilé som puttrat i god sås bestående av gräslök och scharlottenlök creame fraiche. Super gott!

Var och skrev kontrakt på lägenheten idag vilket blev en trevlig överraskning, badrummet vart suuuuper snyggt plus att det var omkaklat i köket. Nu blev den lite finare vilket aldrig är fel. Dock är fortfarande vardagsrummet skitfula tapeter men men... det är ju bara för ett år. Hinner man landa lite och sätta sig in i områden och om man ska slå till och köpa efter det året.

Sov inget inatt vilket gjorde dagen extra tung. Kunde först inte somna, kring två slog locken igen men sömnen var orolig och ytlig så när klockan ringde imorse var huvudet som betong. Sen var det ingen vanlig dag utan högsta chefen inom hälsopartner var inbjuden till eftermiddagen för informationsmöte 13-16.30 jippi! Trodde inte vaket tillstånd skulle klaras av men det var inga problem, märkligt. Ikväll blir det dock tidigt, eller så tidigt det går. Har fortfarande lite kvar att göra innan kvällen blir natt.

Får se hur flyttningen går på fredag, finns inga stora lastbilar i varken vby eller vvik. Nu står hoppet till flyttfirma, får besked imorgon. Blir alla fall att åka hem så tidigt det bara går på torsdag för att verkligen packa ihop ordentligt. Nåväl, skriver väl lite imorgon hur det blir.

Ta hand om er alla!

kram puss




Kommentarer
Postat av: Hanna

hoppas du får en bra dag och att flytten går bra!

2007-11-27 @ 10:55:56
URL: http://misshannie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0