Lägenhet eventuellt fixad!!!

Fick ett underligt telefonsamtal idag av en tjej vars lägenhet visades för typ 1 månad sedan. Den hade fortfarande inte hyrts ut och den lilla tjejen undrade nu om intresse fortfarande fanns att hyra. Det handlar om en tvåa i Gamlestan som uthyres i andra hand i 6-12 månader. Det är väl inte fel att ta ett sådant erbjudande?
Inflyttning i månadsskiftet vilket fick heeeeela familjen att klura ut hur det här skulle kunna gå till.
Finns inga hela helger att viga till att flytta utan förslaget som ligger nu är att packa en fredageftermiddag, åka fredagkväll, packa ur kring midnatt i gbg, sova för att sedan åka tillbaka för att delta på 60-årsfest. Sen är det tillbaka till gbg på söndagen till en lägenhet i kaos.....
Kan bli en riktigt intressant december månad!

Fick hemtentan idag som ska vara inne via mail den 27 och även på papper signerad!!! Fast 2000-talet är här ska fortfarande pappersformat regera, det är ju heeeelt sjukt!
Blir dock inte mycket sömn denna vecka, tur att det är lite lugnare på jobbet denna vecka då hela privatlivet plötsligt bestämmer sig för att revoltera på samma gång. Måste göra tentan, planera flytt och vem som ska göra vad samt börja ringa runt till alla visningar som planerats för att avböja dessa.

Pack- och lasthjälp tack?

Snurrpuss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0