Utmaningen från Mira!

Nummer 1
Lars Winnerbäck- Om du lämnar mig nu




Nummer 2
Guns and roses- November rain



Nummer 3
Within temptation- Memories



Nummer 4
Elton John- Sacrifice



Nummer 5
Heart- Alone



Puuuh, det här var inte lätt. Det är en blandning av gammalt och nytt. Vill ändå ge en liten story bakom valen. Winnerbäck är den mest underbara man som går i ett par skor och denna låt är heeeelt enkel magisk.
Guns and roses November rain är ju en låt som man dansat tryckare till under hela mellanstadiet, det väcker så många underbara minnen till liv plus att det är en underbart bra låt.
Sen kommer en uppenbarelse som kom under våren, ett helt nytt band som var okänt tidigare i livet. Kvinnan som sjunger har den mest gudomliga röst någonsin exicterat. Plus att denna kvinna vid liveshower byter klänningar heeeela tiden och det är verkligen gala klänningar! Låten är en av alla underbara låtar som detta band producerat.

Sen dyks det ner i barndommen igen, Elton John var en av de första låtarna som det förälskades i, kanske var någonstans kring 10 år då denna kärlek trädde fram. Var helt besatt så fort MTV spelade denna låt och tyckte så synd om tjejen i videon. Still love this song....
Sist men absolut inte minst en riktig rockballad, Hearts alone. Det måste vara tidernas bästa rockballad. Säger inget mer, låter låten tala!

Nu skickas utmaningen vidare till SYSTER, HILDA, FORNE och EMMA C (eftersom inte trosan har en egen blogg får ni väl komponera tillsammans)

Puss på era alla!

Kommentarer
Postat av: jennie

ska ta tag i det där imorgon :D tack sis! puss

2007-11-23 @ 23:11:59
URL: http://sivle.blogg.se
Postat av: jennie

nu kan du gå in på min blogg och läsa mina favvolåtar, men det är verkligen bara just nu tror jag :P skitsvårt jue! puss sis

2007-11-24 @ 10:05:36
URL: http://sivle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0