Vinterjackan äntligen inhandlad!!!

Det var ju inte en dag för tidigt att jackan äntligen är inhandlad. Har letat efter en lång, tjock/varm, stora fickor och helst svart vinterjacka huuuuur länge som helst. Har provat säkert 25 olika sorter och ingen har tilltalat hjärtat. Men i går när siktet inte var inställt på jacka så uppenbarade den sig, en svart, tjock/varm med stora fickor och lång.... Kunde ju inte bli bättre, billig var den också. Började glatt prova och den normala storleken som brukar användas var förstor, Åhhh fick gå ner en storlek stärker ju självförtroendet!!!
Men det var där det sprack, den fanns inte i mindre storlek, inte på lager, inte i annan affär i stan eller i heeeeeeeela Göteborg.
Ringde genast syster som är på besök i Sthlm som fick gå med blåslampa efter jackan och i sista  affären som genomsöktes fanns den, i rätt storlek!!
                                                                      
Så nu är vinterjackan inhandlad och finns att hämta till helgen i Västervik, kommer ju dock inte åka ner dit bara för att hämta jackan men helgen efter går ju färden dit och då förenas jackan med sin rätta ägare....
Slut på jackjakten för denna vinter, nu är det bara stövlar kvar!!!!

Söndagen spenderades som turist i Göteborg. Körde kring i volvon och visade jobbet, de finaste villorna i stan och sen alla stadsdelar som man kan tänkas bo i. Slutade med Subway macka och två slutkörda individer i soffan. Söndagkvällen blir hädanefter lugn. Borde plugga eftersom hemtentan kommer ut denna vecka och ska in innan den 27:e... Har glömt det här med tentor och pluggeri, men nu är det dags att skärpa sig.
Måndagskvällen ska ägnas åt fika med nära och kära vänner, ska bli super skojj, har inte träffat sen i somras! Mycket hönsgårdsvarning imorgon...

Några lägenhetsvisnignar står på schemat denna vecka. Har hittat ett renoveringsobjekt som utgångspris 650 000, vilket måste vara ett vrakpris. Det är inte så att man måste renovera kök o badrum utan mest måla/tapetsera  och kanske lägga nytt golv i hall och vardagsrum. Hoppas inte det är så många intresserade så att priset hålls lågt. Måste till banken för att få lånelöfte... Hoppas de är snälla så utrymmet blir runt miljonen!

Nu läsa artikel om organisation och förändring!

Mys och kalas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0