@ Hogner/Berggren

Då va det äntligen ordnat på blogg.se och bloggandet kan återupptas. Det som hänt medan uppdateringar skett är att resa hem från uppsala till götet gått av stapeln, utbildning på jobbet där det verkligen gick hett till. En pyskolog o en doktor höjde rösten åt varandra, lite roligt sånt där när det tänder till på alla cylindrar. Eftersom arbetsplatsen just nu står "mellan två chefer" har det varit mycket irritation och mummel i korridorerna. I fredags fick donnan här höra att hon hade "lite väl kort kjol" och "kanske inte så lämpligt när man har tid med försäkrade"....
De nenda som stör sig är nog personen som sa det själv (inte den vackraste i ett par skor) och kanske läkarna av den manliga sorten! haha

Denna vecka är återigen Linköpingsvecka, har fått lite frågor varför det åks till likan hela tiden så här kommer svaret:
Läser en magisterutbildning på distans på halvid för att få Magisterexamen i "Ergonomi och Människa-Teknik-Organisation". Det betyder att det blir LInköping ca 3 dagar/månad. Nu är det dock snart slut, två dagar kvar i Maj och sen en i Juni sen ett långt sommarlov. Ska även fortsätta läsa nästa termin men då är det examensarbete och då kommer mycket av det ske i göteborg. Blir inte lika mycket farande till Linkan då!

Denna gång förenas nytta med nöje, bor hos familjen Hogner/Berggren (de två största fansen till denna blogg). De två underbaraste och roligaste människorna som går i ett par skor (om man inte räknar sig själv ;o))
Lägenheten är suuuper fin, har svårt att tro att donnan Berggren skapat detta, tror hon hyrt in nån från Tv-världen (hon har oanade kontakter där) som hjälpt ná.
Har haft en mysig kväll med plugg i soffan (läs pluggat utrtrista artiklar) och ätit massa gott från det välfyllda kylskåpet.

Eftersom värdparet fortfarande arbetar så är det fri tillgång till skåp, lådor, garderober och övriga gömmor. Tror det ska letas fram läderstringen som säkert ligger gömd och sen tror jag frun i huset har en Bobby-black någonstans i gömmorna... ;o)


Nehe, nu får det vara slutbloggat för idag! Fler otroligt intressanta artiklar väntar på att få spy ut sitt ointressanta innehåll.


Lack och Läder made in china

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0