Inkompetenta barnmorskor!!!

Sorry älskade Ida men idag lackades det fullständigt ur. För det första så har den här tiden väntats på sedan mitten av februari då det planerades för en ny p-stav (den gamla skulle gå ut i mars). Ute i god tid men icke, fick en tid till idag och gick med raska steg dit.
De som har varit med när det ska tas sprutor osv  vet att denna donna svimmar av bara tanken. Var dock super laddad inför idag men va händer...

Barnmorskan kunde bara sätta in implanon, inte ta ut!!! Hur kan man det?
Så det blev att vända hem med en ny tid hos en annan barnmoska i MAJ!!!! Hon rekommenderade kondom!!! Som att äta kola med pappret kvar. Nehe du barnmorskan, det blir avhållsamhet iså fall.

Eftermiddagen ägnades istället åt tvätt, städ och plugg. Inte fel det heller men hade hellre tryckt in den där jävla staven!
Bara för att det här hände så hans det inte med att hämta ut väskan från ÄLSKADE MIRA!!!!
Lovar att göra det imorgon och ge dig en personlig bild och redogörelse hur  mycket det kommer idkas älgskog med denna väska!!!

Har fått många kommentarer från barnens riktiga mamma idag, hon är väl en pärla den där superkvinnan!
Kan ju börja med att berätta att hon började gråta när planerna började och då det stod klart att en vikarierande tvåbarnsmamma anmält sig frivilligt.
Hon tjatar om hur hon ska kunna tacka men gumman, det är vad vänner är till för!

Kommentaren för er som missat den:

Postat av: Monica

Finns det någon bättre än denna Petra som offrade en hel helg med mina barn så att jag och maken fick en helg i Stockholm!!! 8-åringens kommentar till att mamma och pappa var borta var att nästa gång kan de vara borta en hel vecka. Det är det bästa betyget en vikarierande mamma kan få!!!/Monica

Massor med pussar och kramar till dig och alla veckans rosor som bara finns.

2008-apr-07 @ 17:59

Det får avsluta kvällen


Störst av allt är kärleken men den är inget värd om det inte finns vänskap


Kommentarer
Postat av: Livsnjutaren

Ingen kärlek utan vänskap,sant.
Hoppas du får en bra natt:)

2008-04-07 @ 22:35:05
URL: http://misterlivsnjutaren.blogg.se
Postat av: Ida

Ja älskade Petra, jag blir bara ledsen av att läsa ditt inlägg och hoppas verkligen att du aldrig mer kommer att råka ut för denna barnmorska. Låter helt otroligt att hon bara kan sätt in och inte taut? Trodde kanske att man lärde sig bådeoch???

Vad det gäller denna långa väntetid kan nog inte barnmorskorna beskyllas utan det beror troligtvis på penga- och personalbrist.

Men när jag har blivit färdig och fått lite kött på benen är det kanske jag som sätter in din nästa stav och tar UT din gamla ;-)

Kramar

2008-04-08 @ 20:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0