Back i Götet!

Efter dryga fyra timmar i en saab kom man hem, åhh det går inte att beskriva hur skönt det är. Har packat upp halva bagaget ungifär men orkade sedan inte mer. Gick o handlade inför den kommande GI-starten. Det kommer köras hårt och det kommer säkert bli många blogginlägg om ilska o godissug!

Sitter o planerar lite inköp för imorgon, måste ha ett duschdrapperi och lite nya handdukar samt två barbordsben. Benen finns på IKEA, frågan är om det är där man även ska inhandla drapperi o handdukar? hmmm
Har nog bestämt att det ska bli brunt och rosa i badrummet. och frågan är om det finns på IKEA, någon som vet?

Kunde inte riktigt hålla händerna borta från mobilen igår så det gick iväg ett sms till Mr.Mariestad. Fick svar omedelbart och det visade sig att utekvällen inte blev av, tråkigt för han men så bestämdes även att nästa helg smäller det!!!
Det blir den första "Dejt-helgen" och det ska bli sååå himla roligt men lite läskigt. Det kan verkligen bli hur som helst. Antingen är det klockrent och allt är rosa moln eller så känns det bara sååå fel och allt man vill är avsluta allt här o nu. Ska absolut inte måla faan på väggen men inte heller rosa moln. Om Mr kommer på fredagen blir det hemma middag med vin o massor med prat, lördagen får det bli stan en stund o sen resturang o utgång och sedan söndagen slapp o avsked. Blir det en lör-sön helg så skippas hemma middagen.

Ikväll ska det bara degas i soffan, Sagan om de två tornen går ikväll på TV, Älskar verkligen dessa filmer plus att Legolas har aldrig varit så snygg som i denna film. Dregelvarning utfärdas när han åker ner på sin sköld och samtidigt skjuter med sin pilbåge.... åhhhhh

Nu blir det kycklingfilé med en stor sallad!

Mys & Gos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0