En dag upp å ner

Efter en natt med mycket vänd & vrid så ringde klockan och det var dags att gå till jobbet. Önskar just nu man kunde vara på jobbet heeeela tiden, alla är så snälla och säger hela tiden hur fina kläderna är för dagen eller hur underbaaaaart fint håret är. De är för gulliga alla kollegor!

Eftermiddagen var mindre rolig med lite inköp kvar inför helgen som betydde trängsel med halva göteborg. Så sjukt mycket folk och svetten bara rann efter ett tag. Väl hemma så var kläderna sjöblöta men det var bara att ta tag i städningen för att tillslut sjunka ner i soffan med ett glas rött.
Är helt medveten om att rödvin inte står med i någon "drick hur mycket du vill GI-tabell" men ikväll ska det livsnjutas!

Det är inte många timmar kvar tills det är lördag vilket betyder dejtande. Det finns en person som engagerat sig lite extra i den här lilla dejthelgen och som verkligen är en helt underbara människa och måste få en egen rad,

Mira, tack så hjärtligt för härliga pratstunder och hjärtliga skratt, OCH för att dejhelgen kommer bli helt perfekt!!!

Har städat, dammsugat och BYTT SÄNGKLÄDER. Nu återstår bara att ta fram röjsågen, hoppa in i duschen och försöka se om det verkligen finns nån hud under allt hår! Damen med raden ovan tyckte också att prova underkläder borde ägnas några minuter åt, får väl se hur det blir med det.... Han kanske inte får tillträde så långt! ;o)

Nu blir det mer soffmys och sen tidigt i säng!

Puss & Pirr

Kommentarer
Postat av: hilda

rött vin är helt okej enligt gi...så njut nu till fullo.

2008-01-12 @ 00:57:57
URL: http://molnina.blogg.se
Postat av: Mira

Men åhhhhhhhhhh vad du e gullig!!

2008-01-12 @ 18:27:04
URL: http://husfrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0