Tapetserat, Målat och klart!!

Steg upp med solen för att bli upphämtad av pappan från fasters familj för en dag bestående av målande, städande och fixa till det som hyresvärden ansgå sänkte "marknadsvärdet" på lägenheten. (Måste dock poängtera att det är i hans egen värld som så är fallet)
Alla fall, färg och tillbehör inköpt och nyckeln sätts i låset och vi kliver in.... TILL EN HELT NYRENOVERAD LÄGENHET!!!
Han har alltså tapetserat i sovrum, vardagsrum, målat om alla lister i taken, fixat till det som var trasigt på toaletten redan innan man flyttade dit osv... Bytt kyl o frys, helt enkelt gjort den renovering som skulle gjorts för ett år sedan när bloggerskan flyttade in. Svaret då var att det var svårt att få tag i hantverkare....
Så är det tydligen inte nu alltså, hyresvärden har klivit in i lägenheten plus släppt in renoveringsfolk trots att bloggerskan här fortfarande står som hyresgäst fram till 1 februari kl.12!!! Hyresvärden har heller inte bett om tillåtelse för detta eller sagt ett ord kring detta. Slängt på luren i örat på pappa har han däremot lycktas med TVÅ gånger....
Riktigt smart gubbjävel det där!

Nu väntas med spänning på fakturan för kalaset så man verkligen kan trycka till han en gång för alla, har läst på i jordabalken (1970;994) och han har verkligen begått lagbrott!!!

Om det är någon av er läsare som har erfarenhet eller på något sätt något att tillföra tas den infon mer än tacksamt emot. Man är jävligt utsatt som hyresgäst!

En skit start på lördagen men förhoppningsvis en bättre avslutning med singelpappan!

Go lördag på er!

Kommentarer
Postat av: Matias

Sånt är ju tråkigt men
som hyresgäst har han ganska mycket rätt man inte vet om....
så läs på bara....

Ha en go kväll...

2008-01-26 @ 18:16:17
URL: http://www.valpen.net/mattias

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0