Tårar och Jävulskap!

Tjuter för Anders Persson fick pris som årets ledare. Han har följt sin dotter så slaviskt i backarna år ut och år in, äntligen är det slitet bakom stjärnan som får sitt pris!

Jävulskap kan man kalla de idioter som hotar bloggare så att de väljer att sluta, Hockeyfrun har nu lagt sin blogg på is tillsvidare. Blogga ska ju va nåt roligt men när människor som läser börjar hota anhöriga går man inte lite långt då?

Tycker dock de som blir drabbade gör fel i att inte hänga ut folk, ip-adresser går ju att vaska fram sen är det ju bara att hänga ut personen. Kanske alla fall ett sätt att få slut på den här jävla dagisverksamheten. Ung mamma 15 gjorde detta vilket troligen gett resultat. Så bloggare, häng ut era förstörare!!!

Tvi & Tårar

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack vad snäll du är! Hoppas att det har försvunnit några kilo annars börjar jag grina ;)
Ja, jävla idioter det finns som bara ska hålla på att klaga! Blir så arg!!!
Nu ska jag forstätta plugga Social Omsorg! *suck*
Hoppas du har en roligare kväll!
Kramar

2008-01-14 @ 22:54:10
URL: http://misshannie.blogg.se
Postat av: hilda

haha nja..kanske lite för mycket socker..men har man ett atarkt behov av något är detta ett bra alternativ enligt gi-synpunkt..synd med mr mariestad men är det inte rätt så är det inte..puss puss sweeti

2008-01-14 @ 23:11:23
URL: http://molnina.blogg.se
Postat av: Jennie

tack så mycket! denna gång har jag faktiskt inte gjort den själv :) tom jag kan anställa stylelister :) puss älskade sister!

2008-01-15 @ 00:30:40
URL: http://sivle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0