Helgens under...

... måste bli att faster fluff med familj ÄNTLIGEN kommer på besök!!!
Som det har väntats!!
På lördagen ankommer ligan och med svärmorsdrömmen borta på herrgalaj blir det mysig ensamkväll med gästerna och MYCKET vin med faster!
Söndagen blir förhoppningsvis en helt underbar solig dag som avslutas med resturang besök och måndagskvällen ägnas åt Liseberg med Brolle & svärmorsdrömmens egenutnämnda "frikort" Jessica Andersson.
Sen beger sig ligan till Ge-Kås på tisdagen och sedan hem. Men vi ser dom igen på fredagen då vi kommer till vimseby för en hejdundrandes grillfest på fredagen (som jag själv har komponerat) och mer släktbesök på lördagen!
Hade ju planerat att hälsa på Emma-Kollega i deras nya hus men jag tror att det vankas bröllop så de redan har begett sig upp i skogarna. Får spana på huset från utsidan....

Det måste röjas lite i lägenheten för att gästerna ska få plats, typ alla oklarmålade möbler!!! Det blir morgondagens mission plus att börja röja i köket. Om det är någon som behöver köksgrejer så hojjta till, här finns mer än dubbla uppsättningar av det mesta. Tror det kommer bli en del sten-sax-påse om vems som ska behållas och vems som ska åka i sopporna... Tur att jag är en jävel på sten-sax-påse!!! haha

Nu ska det intas middag, sent som attans men svärmorsdrömmens föräldrar och mormor va här och inspekterade under eftermiddagen så då fick middagen vänta. Lyxmat väntar, färskpotatis, fisk och äggsås, mumma!


Torskpuss & Tokkram

Kommentarer
Postat av: Adde den bäste

litel ite om mig just nu.. skärpning!

2008-07-18 @ 02:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0