Kul kväll

Middag med efterföljande fest med två tjejer och fyra killar kan väl bara sluta på ett sätt, skitroligt!
Förfesten kom inte riktigt igång, det var dagen två för grabbarna men efter några redbull vodka var det inga problem.
Efter att ha köat till  utestället med en Green som var så kissnödig så hon nästan skulle sätta sig vid sidan om kön o kissa!!! Självklart blev hon stoppad med alla medel. När hon väl var inne så var kön till tjejtoan sjukt lång så Green går med raska steg in till killarnas och får äntligen kissa och kvällen kunde börja!

Det är väldigt många märkliga människor på ett uteställe. Killar som tror att bakdelen hos denna bloggerska är till allmänhetens nytta o nöje. Gav först arga blicken två gånger utan resultat, bortknuffning hjälpte inte heller så tillslut blev det smäll på käften. Det gav resultat!

Hittade en frisör mitt  i vimlet som var så sjukt snygg i håret, tog reda på salongen så nu ska man kanske kunna få håret klippt utan att åka till Uppsala varje gång. Vet dock inte om detta kommer kunna genomföras, känns som man är otrogen....

Idag måste det pluggas, Linköping tis-tor och troligen fredag också. Får en kurs gratis på fredagen om så önskas så det vore väl inte fel att ta chansen. Blir då kanske Västervik på fredag-söndag för lite mys med familjen. Får se hur det blir.


Plugg & Planering


Kommentarer
Postat av: throzan

du är inte otrogen gumman.. men fråga vem som har klippt henne hon har nog inte klippt sig själv.
love you

2008-03-02 @ 17:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0