Life in the skogen

Två dagar i LInköping avklarade, one to go!
Det är så jäkla kul att träffa alla kursare, de här helt otroligt duktiga med massor erfarenhet. Själv är man inte riktigt där än... haha men det kommer väl om så där en 40år!!
Imorgon ska det presenteras ex-jobb vilket lyser med sin frånvaro. Har en tanke om att göra en utredning kring frisörers arbetsmiljö, dock finns det en risk att det bli för stort och utan finansiär. Får väl kontakta frisörförbundet och se om dom är villiga med ekonomisk stöttning i utbyte mot forskningsresultatet.

Har övernattat hos älskade Faster med familj. Det är verkligen som ett andra hem. Kusinerna älskar verkligen att ha en här och är jätte noga med att det ska godnatt kramas o pussas ordentligt. MYS!

Imorgon blir det hem till Viken för en familjehelg och det ska bli supermysigt. Fredagen blir dock mycket plugg sen ville lillebror att det skulle åkas skridskor så då får det bli så. Lite fest har det planerats så klart.

Att va tillbaka i vimmerby känns lite märkligt, underbart att tömma ordförrådet med faster men hjälp vilken liten håla och här har man bott nästan ett år!! Va gjorde man???

Nu ska det snart gå o sovas, klockan ljuder så mysigt vid strax efter 5, tåget går 6.01 och sen är det skola hela dagen! Kan lova att innan första koppen kaffe nått blodbanorna är man sjukt trött!
Nu kom farbror hem också så det blir nog en kopp te innan sängång så man hinner träffa han lite!

Morgonpuss & Tågsov

Kommentarer
Postat av: Lisa

Skönt att se att du lever!! Kul me en familjehelg hemma hos familjen!!

Kram på dej!!

2008-03-06 @ 07:29:53
URL: http://lisham.blogg.se
Postat av: Lisa

Kom hem nu då!! Saknar dej ju när du inte är på andra sidan skärmen...*snyft*

2008-03-06 @ 17:06:01
URL: http://lisham.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0