Uppsala is the shit

Inne på andra dagen i uppsala, skulle ju egentligen åka tillbaka till sthlm nu för ett dygn där innan hemresa till götet men saknaden har varit så stor av älskade Mia så det fick bli att stanna här tills imorgon.

Gårdagen var den sjukaste bilresan någonsin. Plockade ju upp Stichan i Jönköping, dit hade det varit ganska lugnt och behagligt i bilen. Den upplockade ynglingen blev chafför och bloggerskan satt kvar i framsätet. Sällskapet i baksätet hade det lite lugnare än paret där fram. Drulen hängde ut genom fönstret och slog på bakrutan, alkoholen flödade för alla utom chaffören och det spelades musik så Tinnitus är bara förnamnet.

Väl i sthlm blev damerna avdumpade på stationen och hoppade på tåget till Uppsala där det dukades upp pannkakor, hemmagjord sylt och vaniljkesella med rödvin samt mintchoklad!
Konduktören gav oss inte bara ett leende utan troligen en psykdiagnos också...

Fredagskvällen blev mycket kramar och skumpa, sen dans och drinkar. Nattamat och sen mys på dubbelluftmadrass. Lördagsmorgonen började med diplomtillverkning (mias innebandyavslutning ikväll) och sen blev det stan för lunch. Iväg till salongen och klippning för de inblandade. Blev den korta frisyren igen, super fint! :o)
Kvällen nu ska inledas med bakpotatis och skagenröra ala Emma sen vin i floder!
Flurran here we come again!

Nu diska, skjutsa mia till förfesten med innebandytjejerna sen har vi gästande tjejer "bitchen" sjläva. Det kan vankas gruppsex, lovar inget!

Många pussar & kramar från en het brud på jakt ikväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0