Sorry, Svenssonliv pågår

Snacka om att jobba deltid... Kom till jobbet 9.30 idag och gick 12.30 lägg där till 1 timmas lunch!!! Just idag tjänades det inte ens in lönen... haha

Hade sedan dejt med Barnmorskan för att äntligen få in den där jävla staven! Kan tala om att dr.Doris hade kört in den förra så jävla långt hon kunde så det tog ett mer än ett tag för Dr.Mona att få ut den för att sedan sätta in den nya.
Nu är den alla fall på plats så nu blir det inga Lidholmsbarn än på ett tag...

Mötte upp svärmorsdrömmen och åkte för att inhandla blommor till balkongen. Det var två yra hönor som skulle plocka ihop och tycka samma sorts blommor var fina. Behöver väl inte tillägga att detta tog tid... Börjar undra om svärmorsdrömmen är färgblind!!! ;o)
Hittade ett par super söta rosa gummistövlar också, dock var 38 för stor och 37 för liten. Blev inget köp så jakten på de perfekta stövlarna fortsätter!

Nu har det precis avnjutits lite mat, thaisoppa med lite vitlöksbröd med ett (läs minst 2 för att bli lite mysig) glas rött sitter inte fel. Balkongen är super mysig nu och har på känn att det kommer avnjutas många härliga mornar och kvällar där.


Rödvinskåt & Barnsäker

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0